Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90
Tilbage til behandlinger

Forebyggende tandpleje i København K

Forebyggelsen af huller i tænderne (caries), tandkødsbetændelse (gingivitis) og paradentose (marginal parodontitis) er kerneområdet i moderne tandpleje. Den forbyggende tandpleje foregår både hos tandlægen og derhjemme.

Hos tandlægen foregår forebyggelse ved at rense tænder for belægninger (plak) og tandsten (calculus), ved at fluorbehandle begyndende caries og udsatte fyldningskanter, ved at udskifte fyldninger med defekte kanter, inden der kommer caries omkring fyldningen. Men lige så vigtig er at informere/instruere i brug af tandbørste, tandtråd og mellemrumsbørster.

Den største indsats skal dog gøres hjemme foran spejlet med tandbørsten og diverse andre hjælpemidler. Det er her vigtigt, at man kommer omkring alle flader på tænderne og ind mellem tænderne. Der, hvor der ikke bliver renset, vil plakken på tænderne irritere tandkødet (gingiva) og give tandkødsbetændelse (gingivitis), hvilket kan udvikle sig til paradentose (marginal parodontitis). Belægninger (plak) består af bakterier, og en stor del af disse bakterier danner syre som affaldsprodukt. Det er denne syre, der giver caries i tænderne.

Book online nu

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]