Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90
Tilbage til behandlinger

Behandling med Inman Aligner i København

Inman Aligner

Er du ked af dine skæve fortænder? Har du overvejet at gøre noget ved det?

Aligner1 2
Aligner1 2
Aligner2
Aligner2 2

Inman Aligner er en ny metode inden for æstetisk tandpleje. Hvor man førhen skulle gå med fast og dyr “togskinne” i flere år for at få pæne og lige tænder, kan man i dag rette en skæv fortand på 8-16 uger!

Og dette endda med en markant billigere, aftagelig skinne, som man kan lade blive hjemme, hvis man skal til fest eller andre sociale selskaber, hvor en bøjle vil genere. Hvor folk før overvejede at slibe en eller flere tænder ned, for at rette dem ind med en porcelænskrone, kan man i dag, med minimalt tab af tandsubstans, rette “skæverter” på utrolig kort tid.

Med tiden vil nogle mennesker opleve, at deres tænder har rykket sig, og at de ikke sidder som de gjorde for 10 eller 20 år siden. Det er ganske normalt, at tænderne “bevæger sig”, og det kan med tiden resultere i skæve tænder i formunden.

Har du et ønske om at få en tandretning med Inman Aligner, og søger du en tandlæge i København, der tilbyder denne behandling, vil vi meget gerne hjælpe dig til et lige smil.

Inman aligner kan rette skæve fortænder hurtigere, billigere, og med mindre gener end traditionel behandling. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt!

Vi vil meget gerne invitere dig ind til en uforpligtende samtale om behandling med Inman Aligner i vores klinik i København. Her kan vi finde ud af om tandretning med Inman Aligner, er den bedste løsning for dig.

Book online nu

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]