Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90
Tilbage til behandlinger

Behandling med Inman Aligner i København

Inman Aligner

Er du ked af dine skæve fortænder? Har du overvejet at gøre noget ved det?

Aligner1 2
Aligner1 2
Aligner2
Aligner2 2

Inman Aligner er en ny metode inden for æstetisk tandpleje, der er udviklet til korrigering af mindre skævheder i tænderne. Det er især velegnet til patienter med fortænder, der stritter fremad, peger indad, sidder bagved andre tænder eller på tæt på nabotanden.

Før skulle man gå med fast og dyr “togskinne” i flere år for at få pæne og lige tænder. I dag kan man med Inman Aligner dog rette skæve fortænder på kun 8-16 uger! Bøjlen skubber nænsomt fortænderne i den rigtige position på blot nogle få uger.

Inman Aligner tilbyder en markant hurtigere og billigere løsning med en aftagelig skinne, som du kan lade blive hjemme, hvis du skal til fest eller andre sociale selskaber, hvor en bøjle vil genere. Det er dog vigtigt at du bruger din bøjle så meget som overhovedet muligt, minimum 18 timer om dagen for at få et optimalt resultat på kortest mulig tid.

Med Inman Aligner slipper du også for at skulle slibe en eller flere tænder ned for at rette dem ind med en porcelænskrone. I dag kan du med minimalt tab af tandsubstans rette “skæverter” på utrolig kort tid og få det smil, du altid har drømt om.

Inman Aligner er også en god løsning til dig, der har fået skæve fortænder med tiden. Nogle mennesker vil opleve at deres tænder har rykket sig og ikke længere sidder som de gjorde for 10-20 år siden. Det er ganske normalt, at tænderne “bevæger sig”, og det kan med tiden resultere i skæve tænder i formunden. Det kan Inman Aligner relativt hurtigt rette op på – uden at du skal til at gå med togskinner (igen).

Inman Aligners er kendt for at rette fortænder hurtigere, billigere og med mindre gener end traditionel tandretning. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk muligt!

Har du et ønske om at få en tandretning med Inman Aligner? Vi vil meget gerne invitere dig ind til en uforpligtende samtale om tandretning i vores klinik i København. Her kan vi finde ud af om denne form for tandretning er den bedste løsning for dig.

Book online nu

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]