Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90
Tilbage til behandlinger

Kosmetisk tandpleje i København K

Først skal det siges, at det er meget individuelt, hvad man synes er pænt, og hvad man ønsker rettet på sine tænder. Nogle patienter har ingen problemer med at have en lidt blå fortand, mens andre fokuserer meget på det i deres hverdag.

Blegning01

Før blegning

Caries02

Efter blegning

Kosmetisk tandpleje kan være alt fra udskiftning af en misfarvet fyldning til blegning af tænder eller facadebehandling af fronttænderne. Det skal dog lige siges, at kosmetiske behandlinger kun bør foretages, hvis det betyder meget for dig selv. Du skal selv tro på, at du vil blive mere tilfreds med dit udseende og dermed blive et gladere og mere selvsikkert menneske, når du får foretaget behandlingen.

Kosmetisk tandpleje er som nævnt en måde, hvorpå du kan forbedre udseendet af dine tænder og få dig det smil, du altid har drømt om. Der findes flere forskellige muligheder, især hvis du har udfordringer som f.eks. misfarvede eller skæve tænder:

Tandblegning: Misfarvede tænder kan ofte forbedres markant ved tandblegning. I vores klinik tilbyder vi udelukkende hjemmeblegning, som er mere skånsom over for tandkødet og ikke giver smerter efterfølgende.

Tandkroner: Hvis du har knækket et stykke af din tand eller din tand er skadet efter en tidligere behandling, kan en tandkrone være en god løsning. En tandkrone er en slags pæn hætte, der sættes uden på resten af din eksisterende tand for at forstærke den og undgå at den knækker yderligere.

Tandregulering: Skæve tænder kan i de fleste tilfælde forbedres med tandregulering. Der findes flere forskellige muligheder, der kan bruges til både mindre og større tandstillingsfejl.

Det er vigtigt at nævne, at man i dag stort set kan lave alt, men dette betyder ikke, at man skal lave alt. Er der dog en kosmetisk tandbehandling, som du godt kunne tænke dig, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder eller blot booke en tid til konsultation.

Book online nu

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]