Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90
Tilbage til behandlinger

Snorkeskinne

Ved du, at du kan få hjælp hos os, hvis du snorker?

Man snorker på grund af en afslapning af musklerne i halsen, hvilket giver mindre plads i svælget. Hos 30 – 50% er snorken desuden et symptom på søvnapnø, som er en alvorlig medicinsk tilstand.

snorkeskinne2

Ved søvnapnø forekommer der afbrydelser i vejrtrækningen under søvnen, hvilket resulterer i en dårlig søvnkvalitet. Både snorken og søvnapnø kan i mange tilfælde afhjælpes ved at sove med en snorke skinne, som du kan få lavet her på klinikken. Skinnen hedder en OSS-Skinne og bliver specialfremstillet i hvert enkelt tilfælde. Vi laver altså et aftryk af dine tænder her på klinikken, og herefter bliver skinnen lavet hos vores Dental laboratorie.

Den er udviklet i et samarbejde imellem flere tandlæger, Tandlægeskolen og Odense Universitetshospital. OSS-skinnen virker ved at sørge for bedre plads i mund og svælg til vejrtrækning. Når du ved sengetid indsætter snorkeskinnen, sørger den for at holde underkæben lidt længere fremme end normalt, således at der skabes friere luftvej ned til lungerne.

Du skal bare nævne problemet for din tandlæge eller klinikassistent, så kan vi gå igang med at lave en skinne til dig med det samme.

Book online nu

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]