Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90
Tilbage til behandlinger

Tandblegning i København K

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, hvor tænderne bliver afblegede, så de fremstår hvide igen.

Der kan være mange forskellige årsager til misfarvede og gule tænder. Det kan f.eks. skyldes kaffe, te, iste, sodavand og juice. I langt de fleste tilfælde kan du dog sagtens slippe af med problemet og få et smukt, hvidt smil – med tandblegning.

Blegning01

Før blegning

Caries02

Efter blegning

Der findes flere forskellige måder at blege tænder på. Der er hjemmeblegning, hvor man selv bleger sine tænder med et blegekit fra tandlægen og så er der klinikblegning, hvor man på en time i tandlægestolen får bleget sine tænder af tandlægen.

Klinikblegning

Klinikblegning foregår ved, at tænderne bliver dækket af en kraftig blegegel, hvorefter der bliver placeret en uv-lampe, der lyser på gelen. Det er generelt en hurtig og effektiv behandling, men der bruges stærke koncentrationer af blegegel samtidig med at tænderne bliver varmet op på grund af varmen. Det øger risikoen for følsomme tænder i perioden efter behandlingen, f.eks. isninger i tænderne, og det kan også forårsage ætsninger i tandkødet, hvis blegegelen kommer på tandkødet. Lige efter en klinikblegning vil tænderne forekomme meget hvide, både fordi de er blevet bleget, men også fordi de er blevet udtørret af varmen fra lampen.

Hjemmeblegning

Undersøgelser viser, at man kan opnå præcis samme resultat ved hjemmeblegning. Her kan man benytte meget lavere koncentrationer af blegegel, hvis man påfører det i en individuelt udformet skinne 6 timer hver dag (f.eks. om natten). Denne behandling er meget mere skånsom for tandkødet, og den giver ikke de samme smerter fra tænderne efterfølgende. Den eneste ulempe er, at man selv derhjemme i op til 8 dage skal huske at benytte de specialfremstillede skinner i 6 timer hver dag, hvis man ønsker et godt resultat.

Er tandblegning farligt for tænderne?

Som hovedregel er tandblegning ikke farligt for patienter med almindelige tænder. Der kan dog være patienter, hvor man ikke anbefaler at få bleget deres tænder, f.eks. hvis de generelt døjer med følsomme tænder. Man skal også være opmærksom på, at hvis man har fyldninger eller kroner på sine fortænder, vil disse ikke blive bleget. Det kan derfor godt være, at man efter en blegning ønsker at få udskiftet enkelte fyldninger på grund af den opståede farveforskel.

Få et smukt, hvidt smil med vores hjemmeblegning

I vores klinik i København tilbyder vi udelukkende hjemmeblegning på grund af ovenstående forhold, da vi mener, at tandblegning bør være så skånsom som muligt. Du behøver ikke at gå på kompromis med dine tænder for at få et smukt, hvidt smil. 

Vil du gerne have smukke, hvide tænder? Book en tid til konsultation hos vores tandlæger og lad os vurdere, om du kan få bleget dine tænder.

Book tid online

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]