Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90
Tilbage til behandlinger

Tandkirurgi i København K

Et kirurgisk indgreb i munden indbefatter mange ting, såsom fjernelse af en visdomstand, kirurgisk behandling af tandrodsbetændelse (parodontitis), rodspidsamputationer, implantatindsættelse mm.

Visdomstandoperationer:

Det at fjerne en visdomstand er meget forskelligt fra tand til tand. Nogle har samlede rodkomplekser, der gør dem lettere at fjerne, andre har meget spredte rødder med bukkede rodspidser. 

Læs mere om fjernelse af visdomstand her

Parondontose operation:

Denne operation bruges, når man ikke med almindelige midler kan få parodontosen under kontrol, dvs. at der efter almindelige parodontalbehandlinger stadig er fordybede tandkødslommer med blødning eller pus.

Selve operationen er et mindre indgreb, hvor tandkødet omkring tanden holdes væk, så man kan få overblik over rod og knogleforhold og derigennem rense rodoverfladen.

Det kan i enkelte tilfælde være nødvendigt at behandle rodoverfladen med et medie, der stimulerer knoglen til at vokse bedre ind til tanden. På den måde kan man være heldig at få dannet lidt nyt knoglevæv omkring tanden. Det kan også være nødvendigt at opbygge knogle i områder med store defekter.

Alle kan opereres, men det er kun patienter, der kan opretholde en god mundhygiejne, og som gør en aktiv indsats, der i længden vil få glæde af operationen.

Rodspidsamputationer

En rodspidsamputation (retrograd) er en behandling, som udføres på rodbehandlede tænder, hvor der er opstået en betændelse omkring rodspidsen, og hvor det ikke vurderes muligt, at lave en ny forbedret rodbehandling, enten pga. en stift i tanden eller pga. at man kan se, at rodforholdene ikke er ideelle til en ny rodbehandling.

Ved operationen skubber man tandkødet til side, så man kan se knoglen ud for rodspidsen af den tand, man ønsker at behandle. Derefter borer man ind til rodspidsen og skærer den af ca. 2-4 mm fra rodspidsen. Til sidst udhules rodkanalen fra rodspidsen, og denne udboring fyldes med en fyldning.

Nogle gange er årsagen til rodspidsbetændelsen, at roden er flækket, hvilket ikke altid er muligt at se ved operationen. Man kan af og til få en mistanke, ved at man kan se meget små revner i roden, efter man har skåret denne af.

Book online nu

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]