For at booke en tid, tryk på knappen til højreOnline booking

Din tandlæge i København K

Hos Tandlægerne Rømersgade i København K finder du tandlæge Hans Hjulmand og Kasper Vork samt klinikassistenterne Dorthe Jensen og Lisa Kuhre samt receptionist Jeanne Tofte, som udgør et stærkt og rutineret team. Tilsammen har vi på klinikken mere end 130 års erfaring inden for tandplejen.

Hvis du søgeren tandlæge, du kan føle dig tryg ved, og som har en central placering i København K, er Tandlægerne Rømersgade et godt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 33 89 90, eller til at kigge forbi os på tandlægeklinikken. Vi sidder klar til at tage godt imod dig.

Bestil en gratis konsultation

Vi kan tilbyde en lang række tandbehandlinger, alle udført af højeste kvalitet.

Hvis du har brug for en tandbehandling med kroner og implantater, tilbyder vi dig en gratis konsultation og et prisoverslag, så du kan få et overblik over den økonomiske del.

Du kan foretage en online booking her på vores hjemmeside. Her skal du være opmærksom på, at det kan tage lidt tid for systemet at læse de ledige tider ind i skemaet. Så vent blot et øjeblik, før du klikker frem efter en ledig tid. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 33 33 89 90 for tidsbestilling eller spørgsmål.

Kontakt os

Hvis du gerne vil finde en tandlæge med en central beliggenhed i København K, er Tandlægerne Rømersgade et oplagt valg. Tandlægerne Rømersgade ligger på Rømersgade 3, st.,1362 København K. Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken. Det er nemt at komme til os med offentlig transport, og vi ligger også i cykelafstand fra stort set alle deleafKøbenhavn. Hvis du kommer i bil, er der også flere parkeringsmuligheder ved Israels Plads.

Hvis du har brug for en kompetent tandlæge i København K, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]