Ring og book tid eller få svar på dine spørgsmål:33 33 89 90

Professionel tandlæge nær Nørrefarimagsgade

På Rømersgade i København ikke langt fra Nørrefarimagsgade finder du en tandlæge udover det sædvanlige. Tandlægerne Rømersgade udgør et stærkt og kompetent team af tandlæger og klinikassistenter, som tilsammen har over 130 års erfaring med tandpleje.

Vi gør alle en dyd ud af at give dig en god oplevelse,når du er til tandlæge, og vi har stort fokus på at udføre et professionelt håndværk. Hvis du leder efter en tandlæge i nærheden af Nørrefarimagsgade er Tandlægerne Rømersgade er trygt valg.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål eller tage imod din tidsbestilling på telefon 33 33 89 90. Du er også velkommen til at besøge klinikkenpå Rømersgade 3 i København K.

Klinikken

Vores klinik er moderne og lys med en hyggelig atmosfære. Vi holder os hele tiden opdateret, så vi har det nyeste udstyr som eksempel digital røntgen, kamera og en fladskærm. Dette er med til at gøre din behandling sikker, grundig og effektiv. Vi er samtidig meget opmærksomme på hygiejne, og derfor lever vi også fuldt ud op til de strenge regler inden for hygiejne og sikkerhed udstedt af Sundhedsstyrelsen.

Behandlinger hos Tandlægerne Rømersgade

Vi kan tilbyde dig en lang række tandbehandlinger af høj kvalitet. Vi kan hjælpe med alt fra paradentose, carries (huller i tænderne), implantater, proteser, revner i tænderne og rodbehandlinger til tandfyldninger, kroner og broer. Vi kan også foretage de større tandbehandlinger med kirurgi. Vi kan herudover hjælpe med kosmetiske behandlinger som for eksempel en tandblegning. Så hvis du har problemer med tænderne, eller du bare gerne vil have foretaget et tandeftersyn og få forebyggende tandpleje, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os

Tandlægerne Rømersgade ligger centralt i København på Rømersgade 3, st.,1362 København K. Det er nemt at komme til os med offentlig transport fra Nørreport, og vi ligger kun i kort gåafstand fra Nørrefarimagsgade. Så hvis du bor på Nørrefarimagsgade, og du gerne vil have en tandlæge tæt på, er vi et oplagt og trygt valg. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Klinikken

Vi er professionelle, engageret og følger løbende efteruddannelses kurser. Vi er et team som arbejder rigtig godt sammen, det er vores optimale mål, at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Centralt i København

Er du i bil er der ingen problemer med parkering. Der er en stor underjordisk parkering under Israels Plads.
Træk en billet ved indkørsel til parkeringskælder og få en rabat billet hos sekretæren til brug ved udkørsel

Har du brug for en akut tid?

Som patient hos Tandlægerne i Rømersgade er du garanteret hurtig hjælp, som oftest samme dag.
[buttons]